Tänkte ta tillfället i akt och berätta om hur man kan ha roligt på tolv pers utan sprit – man låter sex av dem dricka sprit.

Vi hade avslutningssittning för spexet igår, ute i Sventorp, hos Suss föräldrar. Det var ju tänkt att bli så gött med en avslutning i den fagra naturen under det fagra… under… i hällregn. Men det var okej, hade det varit fint väder hade jag säkert bara stått ute och klappat hästarna.

En avslutningssittning är det säkra tecknet på att nu börjar spexåret om igen. Val av ny styrelse, pff, val av ansvariga, blähä, överlämning, meh. Det är när man haft årets sista ROLIGA sak som man vet att det är över och att nästa år kan ta sin början.

Vad ska man då säga om att sista sittningen inte hade så mycket folk närvarande? Att året varit mindre lyckat? Att vi har mindre roliga sittningar? Att det brukar vara färre folk på just sista sittningen? folk har hittat andra sysselsättningar än spexet så här sent på säsongen? Att Jag vet inte. Sanningen är nog att vi inte har varit så många i år och att folk inte kom loss till igår. Det behövs en viss massa av folk för att locka till sig resten, och vi fick väl inte fatt i den massan i tid den här gången.

Oavsett, nu är det över för iår. Fan vad skönt. För vi skriver på nästa års manus, jag, Suss och Mr Vårgårda och vi behöver en spark i röven för att vi ska komma igång ordentligt. Låt sparkarna hagla i kommentarerna!

Annonser